Situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi participarea în comun în teatrele de operaţii şi la exerciţiile NATO au fost discutate vineri de ministrul Mihnea Motoc cu directorul adjunct al Agenţiei de Informaţii a Apărării din SUA, Douglas H. Wise, aflat în vizită la Ministerul Apărării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, l-a primit vineri, la sediul MApN, pe directorul adjunct al Agenţiei de Informaţii a Apărării din SUA, Douglas H. Wise.

Cei doi oficiali au discutat despre schimbul de informaţii militare, dar şi despre participarea comună în teatrele de operaţii şi la exerciţiile NATO.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Alte subiecte abordate în cadrul întâlnirii de la Ministerul Apărării au vizat situaţia de securitate din zona extinsă a Mării Negre şi identificarea unor modalităţi de extindere a cooperării militare.

“Pe timpul întâlnirii, ministrul Apărării Naţionale a apreciat nivelul cooperării între armatele celor două ţări, inclusiv pe linia informaţiilor pentru apărare, atât la nivel bilateral, cât şi în cadrul Alianţei Nord-Atlantice”, arată MApN într-un comunicat de presă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.