Şefa Secţiei ATI la Spitalul ”Sf. Pantelimon” - unde se desfăşoară cercetări în urma unor decese suspecte, doi medici fiind arestaţi - a demisionat din motive personale. Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a confirmat ulterior demisia, precizând că a fost găsit deja un înlocuitor în interiorul spitalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Ulterior, demisia a fost anunţată şi de ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, care a precizat că a discutat cu managerul şi a fost găsit un înlocuitor în interiorul spitalului.
Ministrul a subliniat că şi aceasta era o problemă, pentru că trebuia găsită o persoană care să aibă cel puţin 5 ani vechime în specialitate.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
ŞTIREA INIŢIALĂ - Şefa Secţiei ATI de la Spitalul ”Sfântul Panbtelimon” Florina Pompilian a demisionat. 
Pompilian şi-a depus luni demisia, iar managerul interimar Constantin Răzvan Jitianu i-a acceptat-o, afirmnă reprezentanţi ai unităţii sanitare.
Florina Pompilian va rămâne medic la ATI, dar renunţă la funcţia de conducere din motive personale, afirmă sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.