Salvamontiştii anunţă că, în ultimele 24 de ore, au fost primite 34 de apeluri prin care li se solicita intervenţia de urgenţă. În urma acestor acţiuni, au fost salvate 31 de persoane, din care nouă au fost predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 34 de apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Astfel, au fost câte şase apeluri pentru Salvamont Prahova şi Salvamont Hunedoara, cinci apeluri pentru Salvamont Neamţ, câte trei pentru Salvamont Gorj şi Salvamont Bihor, două apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov şi câte un apel pentru Salvamont Predeal, Salvamont Dâmboviţa, Salvamont Argeş, Salvamont Bacău, Salvamont Brezoi, Salvamont Sibiu, Judeţul Argeş, Judeţul Alba şi Judeţul Vâlcea.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 31 persoane, 7 dintre acestea au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi 2 au fost predate elicopterului SMURD pentru transport la spital”, au transmis, duminică, salvamontiştii.

De asemenea, s-au primit 42 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.