Programul naţional ”Rangerii juniori”, dedicat elevilor cu vârsta între 8 şi 18 ani, le oferă acestora ocazia de a învăţa despre conservarea naturii în 22 de arii protejate din ţară. Înscrierile încep în 26 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a lansat programul naţional ”Rangerii juniori”, destinat elevilor cu vârste între 8 şi 18 ani care vor să protejeze natura, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de PNL.

Cu un buget de 10 milioane de lei, iniţiativa oferă tinerilor oportunitatea de a învăţa despre conservarea naturii în 22 de arii protejate din ţară.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Wlevii se pot înscrie în program începând din 26 august, pentru a participa la activităţi recreative desfăşurate în aer liber şi a înţelege importanţa protejării mediului înconjurător.

”Finanţăm activităţi în parcurile naţionale, finanţăm cazarea copiilor, servicii de catering şi activităţi în sine, iar în măsura în care programul se va dovedi unul de succes, în anii viitori ne propunem să fim şi mai ambiţioşi, să alocăm un buget şi mai mare şi până la urmă să reuşim şi în România, replicând modelul din alte ţări, ca această activitate, de ranger junior, să fie cât mai des întâlnită în rândul tinerilor”, a afirmat Mircea Fechet, ministrul Mediului, citat în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.