Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, anunţă că a depus la Compania Naţională de Investiţii documentaţia pentru noua Sală Polivalentă a oraşului, urmând ca CNI să înceapă procedura pentru organizarea licitaţiei de construire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Mihai Chirica a scris, vineri, pe Facebook că a depus ”personal” la sediul Companiei Naţionale de Investiţii SA întreaga documentaţie elaborată de Primăria municipiului Iaşi pentru Sala Polivalentă ”Regina Maria”.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit Primăriei ieşene, Compania Naţională de Investiţii va începe procedura organizare a licitaţiei de construire a Sălii Polivalente.
 
”Drumul către realizarea acestui proiect a fost lung, dar putem spune acum că lucrurile au intrat în linia dreaptă care duce la realizarea Sălii Polivalente. Sperăm că licitaţia pentru lucrările de construire a Sălii Polivalente va fi demarată cât mai curând, astfel încât ieşenii să se bucure de facilităţile de nivel european pe care le va oferi acest obiectiv unic în regiunea Moldovei”, a declarat primarul Mihai Chirica.
 
Edilul susţine că Iaşiul va avea cel mai modern complex sportiv din România.
 
Noul complex va avea o formă inspirată din coroana Reginei Maria.
 
Sala Polivalentă va fi construită în zona Moara de Vânt, pe un teren al municipalităţii de aproape opt hectare aflat în vecinătatea viitorului Spital Regional de Urgenţă. Sala, al cărei teren principal va avea dimensiunile de 60 metri x 30 metri, va fi folosită în permanenţă ca bază de antrenament pentru sportivi (handbal, baschet, volei) şi va avea o capacitate maximă de 9.623 de persoane. 
 
Primarul Mihai Chirica nu a precizat suma necesară pentru realizarea sălii polivalente, însă anterior costurile au fost estimate la aproximativ o sută de milioane de euro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.