Profesorul de la o universitate privată din Braşov suspectat că a primit mită în schimbul promovării examenelor de către studenţi a fost reţinut de către procurori. Aceeaşi măsură preventivă a fost dispusă şi faţă de un al doilea inculpat suspectat că era intermediar între profesor şi studenţii care plăteau pentru a trece examenele .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au emis două ordonanţe de reţinere în dosarul de luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă care vizează o universitate particulară din Braşov.
Unul dintre cei reţinuţi este profesorul care ar fi primit bani şi bunuri în schimbul promovării examenelor de către studenţi. Al doilea reţinut este un intermediar.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Sumele primite variau între 500 şi 2500 de lei, sumele mai mici fiind cerute şi date pentru examenele anuale, în timp ce sume mai mari plăteau cei care doreau să promoveze, fără a învăţa, examenul de licenţă. Printre cei suspectaţi că au plătit pentru a promova examenele sunt şi poliţişti şi un jandarm.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.