Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat că în următorii patru ani nu poate fi pusă în discuţie dispariţia unor sectoare pentru că există primari şi consilieri locali aleşi. El a menţionat că acest subiect ar putea fi adus în discuţie, eventual, pentru 2028.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicuşor Dan a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, care este viziunea sa asupra Bucureştiului, dacă ar trebui sau nu să mai existe primării de sector. 
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Este o dezbatere pe care trebuie să o avem. Eu am în faţă un mandat de patru ani. În acest mandat de patru ani eu vreau să am mai mulţi bani ca să putem să rezolvăm problemele bucureştenilor şi vreau să dau autorizaţii de construire ca să nu mai nenorocim traficul. În aceşti patru ani nu putem pune în discuţie dispariţia unor sectoare pentru care există primari şi consilieri locali aleşi. Discuţia asta este pentru 2028, eventual. Eu vreau să avem o discuţie pentru 2025”, a explicat Nicuşor Dan.
 
Întrebat dacă vede dispariţia sectoarelor ca pe o idee fezabilă, primarul Capitalei a răspuns: ”Este o dezbatere pe care noi, ca societate, trebuie să o avem”. 
 
De asemenea, el a fost întrebat şi ce ar vedea în locul sectoarelor, în cazul în care acestea ar fi desfiinţate.
 
”Nu cred că e momentul acum. Eu am pus două întrebări care sunt urgente şi evidente: cum se împart banii şi cine dă autorizaţiile”, a afirmat primarul Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.