Primarul Capitalei Nicuşor Dan afirmă că a dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol. Actualizarea proiectului va fi gata în maxim 4 luni, iar lucrările au termen de execuţie 20 de luni Complexul, care va avea 3.170 de locuri, este format din: o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Am dat ordin de începere pentru continuarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol.  Începem cu actualizarea proiectului, care va fi gata în maxim 4 luni, apoi vom relua efectiv lucrările, care au termen de execuţie 20 de luni”, anunţă Nicuşor Dan.
Conform edilului, complexul va avea 3.170 de locuri şi 119 locuri de parcare. Acesta este format din: o arenă sportivă şi un centru multifuncţional sportiv şi de agrement.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Arena va avea toate facilităţile, patinoar artificial, sală de conferinţe, spaţii tehnice, de depozitare, vestiare, cabinete medicale”, dă asigurări Nicuşor Dan.
 Centrul sportiv multifuncţional şi de agrement va fi format din: bazin de înot, sală de sport, spaţii pentru întreţinere şi recuperare fizică, pentru relaxare, sală de escaladă indoor şi outdoor, spaţii comerciale şi pentru alimentaţie publică.
Stadiul lucrărilor executate înainte de rezilierea contractului cu vechiul antreprenor este de 26%.
Finallizarea lucrărilor la Patinoarul ”Mihai Flamaropol” a fost una dintre promisiunile lui Nicuşor Dan din campania electorală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.