Mai multe străzi din municipiul Iaşi au fost inundate, marţi seara, iar în zonele Ciric şi Tătăraşi au căzut copaci peste maşini, în urma unei furtuni puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Furtuna a început în jurul orei 19.30, vântul puternic doborând mai mulţi copaci în zonele Ciric şi Tătăraşi. Câteva autoturisme au fost avariate.
 
FOTO: telem.ro
FOTO: telem.ro
 
De asemenea, străzi din întreg municipiul au fost inundate. Inclusiv Bulevardul Independenţei din centrul Iaşiului a fost inundat, apa atingând câteva zeci de centimetri în zona respectivă.
 
Echipele ISU au fost solicitate să intervină în toate cartierele din oraş.
 
Ieşenii s-au arătat nemulţumiţi pe reţelele de socializare că nu a existat o avertizare prealabilă privind manifestările meteo violente din oraş. O avertizare Cod galben pentru municipiul Iaşi a fost emisă de ANM începând cu ora 20.05, deşi furtuna începuse deja.
 
Două curse aeriene ale companiei Wizz au aterizat pe Aeroportul Iaşi cu zeci de minute întârziere, din cauza condiţiilor meteo dificile. 
 
Atenţionarea nowcasting de cod galben emisă de ANM este în vigoare până la ora 21.00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.