Consiliul Judeţean Cluj a încheiat contractele cu o valoare totală de 1,4 milioane de lei pentru achiziţionarea a 107 echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Consiliul Judeţean Cluj a încheiat contractele pentru achiziţionarea a 107 echipamente destinate reducerii riscului de infecţii nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii. Dotările cu o valoare totală de 1.360.290 de lei, la care se adaugă T.V.A., sunt prevăzute în cadrul unui proiect cu finanţare europeană, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, câştigat şi implementat de forul administrativ judeţean”, anunţă instituţia.

Unitatea sanitară, aflată în subordinea Consiliului Judeţean, va beneficia de un sistem automat de identificare microbiană prin spectrometrie de masă, 50 de sisteme de decontaminare/tratare a aerului din încăperi şi un echipament de evidenţiere a încărcăturii microbiologice în aer.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

De asemenea, pentru Spitalul de Copii au mai fost achiziţionate patru sisteme cu abur şi dezinfectant pentru decontaminare şi dezinfecţie rapidă de nivel înalt a suprafeţelor greu accesibile, în prezenţa umană, un echipament de evidenţiere a încărcăturii microbiologice pe suprafeţe şi 50 de cărucioare multifuncţionale, recomandate pentru sistemul de mopuri şi lavete preimpregnate automat. Toate aceste 55 de dotări au fost deja recepţionate de Consiliul Judeţean Cluj şi livrate instituţiei spitaliceşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.