Consiliul Judeţean Argeş anunţă lansarea procedurii legale pentru achiziţia a 17 microbuze electrice pentru transportul elevilor. Acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor de la două Centre Şcolare de Educaţie Incluzivă şi de la şcoli din 15 localităţi. Valoarea totală a contractului este de 25 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi, 5 iulie, Consiliul Judeţean Argeş a lansat pe SICAP licitaţia pentru achiziţia a 17 microbuze electrice pentru transportul elevilor. Proiectul depus de Consiliul Judeţean Argeş pentru achiziţia microbuzelor electrice şcolare şi a staţiilor de încărcare aferente a primit finanţare de la Administraţia Fondului pentru Mediu. Valoarea contractului de finanţare a fost de 25 milioane lei” anunţă instituţia, printr-un comunicat de presă.
Microbuzele vor fi folosite pentru transportul elevilor care învaţă la  Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Marina” Curtea de Argeş, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Sfânta Filofteia” Ştefăneşti, precum şi la şcolile din comunele Vultureşti, Căldăraru, Poiana Lacului, Bogaţi, Sălătrucu, Buzoeşti, Băbana, Bascov, Davideşti, Popeşti, Mărăcineni, Vedea, Nucşoara, Stâlpeni şi Dârmăneşti.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În paralel, Consiliul Judeţean Argeş are în implementare un alt proiect finanţat prin PNRR. Acesta vizează cumpărarea a 25 de microbuze electrice folosite pentru transportul elevilor. Conform contractului, în perioada iunie - noiembrie, cele 25 de microbuze vor fi livrate în loturi de câte cinci, autovehiculele urmând a ajunge la şcoli din localităţile Leordeni, Miceşti, Mihăeşti, Schitu Goleşti, Stoeneşti, Călineşti, Berevoeşti, Cetăţeni, Cocu, Hârtieşti, Ţiţeşti, Ungheni, Valea Mare Pravăţ, Mălureni, Aninoasa, Albeştii de Argeş, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lereşti, Merişani, Muşăteşti, Tigveni şi Bughea de Sus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.