Treisprezece localităţi din judeţul Constanţa se află, vineri dimineaţă, sub avertizare Cod roşu de ploi, cantităţile de apă urmând a depăşit 30-35 de litri pe metrul pătrat, în zone unde în ultimele ore s-au acumulat deja cantităţi de 50-60 de litri pe metrul pătrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip nowcasting Cod roşu pentru  judeţul Constanţa, fiind vizate localităţile Eforie, Techirghiol, Tuzla, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Limanu, Albeşti, Amzacea, Pecineaga, Costineşti, Comana, Mangalia.

”Vor fi averse, iar prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 30...35 l/mp. În zona avertizată în ultimele ore s-au acumulat cantităţi de 50...60 l/mp”, au transmis meteorologii.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Avertizarea este valabilă până la ora 9.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.