Activitatea angajaţilor din Prefectura Iaşi va fi relocată temporară din această lună, într-un imobil care aparţine Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”, clădirea în care funcţionează Instituţia Prefectului urmând să intre în renovare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Instituţia Prefectului Iaşi a anunţat joi că angajaţii au început deja mutarea din imobil, iar întreaga activitate va fi relocată temporar într-un spaţiu pus la dispoziţie de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, situat în Bulevardul Chimiei nr. 1A. 
„Aceste lucrări de renovare sunt esenţiale pentru a asigura un mediu adecvat atât pentru angajaţii instituţiei, cât şi pentru cetăţeni. Relocarea temporară a activităţii este necesară pentru a facilita efectuarea lucrărilor, asigurând în acelaşi timp desfăşurarea eficientă a activităţii Instituţiei Prefectului-judeţul Iaşi”, a declarat prefectul Felix Guzgă. 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Valoarea totală a proiectului este de 58,2 milioane de lei, din care valoarea maximă a finanţării nerambursabile este de 28,8 milioane de lei. 
Investiţia ar urma să fie finalizată în cursul anului viitor. Fondurile vor fi asigurate prin PNRR, dar şi de la bugetul de stat.
Palatul Administrativ, cunoscut sub denumirea de Casa Pătrată, nu a beneficiat de renovări majore de peste 50 de ani. 
Potrivit conducerii Prefecturii ieşene, clădirea necesită intervenţii urgente pentru a preveni degradarea cauzată de factori climatici şi de procesul de îmbătrânire a materialelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.