Circulaţia rutieră este oprită, vineri seară, pe DN 7, în zona localităţii Brezoi din judeţul Vâlcea, din cauza unor aluviuni alunecate de pe versant, anunţă Centrul Infotrafic. În zonă s-ar fi produs o viitură. Echipaje de poliţişti şi drumari se află acolo şi se estimează că traficul va fi reluat după cinci ore. Traficul de pe Valea Oltului este deviat pe DN 1, către Braşov, iar autovehiculele care circulă pe autostrada A1 vor fi întoarse din nodul rutier de la Boiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE - ”Traficul de pe Valea Oltului este deviat pe DN1, către Braşov. Măsura este necesară din cauza multiplelor alunecări de teren de pe DN7, din zona localităţii Brezoi, în judeţul Vâlcea, care blochează total partea carosabilă. Restricţiile de trafic vor fi valabile până când colegii de la DRDP Craiova vor reuşi să îndepărteze aluviunile de pe drum (aproximativ 4-5 ore)”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

Astfel, maşinile care circulă pe DN1 dinspre Sibiu vor fi redirecţionate către Braşov din sensul giratoriu de la Veştem, iar autovehiculele care circulă pe autostrada A1 vor fi întoarse din nodul rutier de la Boiţa.

UPDATE - DRDP Craiova a precizat că acolo s-a produs o viitură care a blocat total traficul. 

”Viitura nu s-a produs pe sectorul Lazaret-Boiţa, unde s-au efectuat lucrări pentru Autostrada Sibiu-Piteşti, secţiunea 2”, a arătat sursa citată.

FOTO: IPJ Vâlcea
FOTO: IPJ Vâlcea

Acolo se află poliţişti şi echipaje de la Drumuri.

Se estimeaza reluarea circulaţiei în condiţii normale în aproximativ 5 ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis, vineri seară, că traficul este oprit pe DN 7 Râmnicu Vâlcea- Sibiu, la kilometrul 206+700 metri, în zona localităţii Brezoi, judeţul Vâlcea, pentru îndepărtarea aluviunilor alunecate de pe versant.

Astfel, se estimează reluarea circulaţiei după ora 22.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.