Starea de sănătate a celor 16 copii de la Şcoala din Strunga internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce au consumat alimente, este foarte bună, Direcţia de Sănătate Publică precizând că ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit DSP Iaşi, starea de sănătate a celor 16 elevi internaţi cu o zi în urmă la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi este foarte bună. DSP Iaşi precizează că în afara acestor 16 cazuri nu s-au mai înregistrat altele.
De asemenea, inspectorii sanitari şi epidemiologii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi s-au prezentat la firma de catering care a distribuit produsele alimentare către copii, de unde au recoltat probe de la alimente, probe de sanitaţie şi de apă, precum şi exudate de la personal. De asemenea, de la unitatea şcolară, au recoltat probe de apă şi de aliment (sandwich), precum şi un exudat de la persoana care a distribuit sandwich-urile.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
DSP Iaşi afirmă că ancheta epidemiologică în acest caz este în derulare, iar rezultate preliminare vor fi oferite în perioada imediat următoare.
16 elevi de la Şcoala Strunga judeţul Iaşi au fost aduşi joi cu ambulanţele la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, după ce au consumat alimente în cadrul unităţii de învăţământ. Copiii au acuzat stări de greaţă şi vărsături.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.