Scafandrii din cadrul Inspectorarului pentru Situatii de Urgenţă Braşov, dar şi scafandrii din alte două judeţe intervin, duminică după amiază, pentru căutarea unui adolescent posibil înecat în râul Olt. Adolescentul dispărut în apele râului Olt a fost găsit decedat, duminică seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Braşov, instituţia a fost alertată, fiind solicitată intervenţia în zona Bogata Olteană, unde există posibilitatea ca un minor în vârstă de 15 ani să se fi înecat în apele Oltului. În sprijinul scafandrilor din Braşov intervin colegi de la ISU Sibiu şi ISU Covasna, dar şi salvatori cu două bărci.

Autorităţile recomandă celor care merg la scăldat să înoate doar în locuri special amenajate, amintind că cei care merg să înoate în râuri, lacuri sau iazuri riscă să fie luaţi de curenţi de apă, cu astfel de situaţii putându-se confrunta inclusiv înotători cu experienţă, care pot obosi sau pot avea crampe musculare.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.