Luna octombrie debutează cu o săptămână cu temperaturi mai coborâte decât cele obişnuite şi cu precipitaţii abundente, în mai multe regiuni, urmată de două săptămâni cu temperaturi uşor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, indică prognoza făcută publică vineri, de ANM.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, estice şi local în cele centrale, dar şi uşor deficitare în cele vestice şi nordvestice.

Săptămâna 07.10.2024 – 14.10.2024

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 14.10.2024 – 21.10.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în regiunile sud-vestice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 21.10.2024 – 28.10.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.