Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că, dacă partidele suveraniste vin cu un al treilea candidat la alegerile prezidenţiale, care să nu fie Diana Şoşoacă, George Simion sau Cozmin Guşă, atunci preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, nu are nicio şansă să intre în turul doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Traian Băsescu a fost întrebat, duminică, la RTV, dacă mai este timp să apară un alt candidat pentru alegerile prezidenţiale.

”Nu cred că mai este timp. Mă uit însă cu atenţie la o eventuală unire a celor două partide suveraniste, al doamnei Şoşoacă şi AUR. Dacă se întâmplă acest lucru şi ei ajung la concluzia să aibă un al treilea candidat, dar nu mă refer la Guşă, un al treilea nu doamna Şoşoacă şi nu Simion, un al treilea candidat, poate să-l ia pe Cristi Diaconescu, spre exemplu, Ciucă nu are nicio şansă să intre în turul doi. Nicio şansă”, a afirmat Traian Băsescu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Întrebat dacă preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, are şansă să intre în turul doi al alegerilor prezidenţiale, Băsescu a răspuns: ”Ciolacu da, mai ales dacă nu intră Geoană”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.