Subprefectul PSD de Călăraşi, Stan Ionuţ Petru, Preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, a demisionat joi din funcţie, în urma apariţiei în spaţiul public a unor fotografii în care apare în ipostaze indecente. Potrivit CV-ului, acesta este absolvent de Teologie. Anunţul demisiei a fost făcut public de PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stan Ionuţ Petru, subprefect PSD din judeţul Călăraşi, a demisionat joi din funcţia de subprefect de Călăraşi după ce a fost implicat într-un scandal, în spaţiul public apărând imagini şi videoclipuri compromiţătoare cu acesta.

În imaginile apărute în spaţiul public, deputatul apare în chiloţi, posibil aflat sub influenţa alcoolului, dansând cu pistolul în mână, înjurând sau dormind pe jos, potrivit presei locale. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Subprefectul a fost surprins în ipostaze indecente, în compania unor tinere, la petrecerile organizate în cadrul reţelei interne PSD de tineret din judeţ, unde pare şi sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Stan Ionuţ Petru a fost numit în funcţia de subprefect în data de 4 Ianuarie 2024.

Potrivit CV-ului său, Stan Ionuţ Petru care este şi Preşedinte al Organizaţei Judeţene TSD, este licenţiat în teologie, având Specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală.

El a absolvit Universitatea „Ovidius” Constanţa şi a făcut şi un Master, Specializarea Teologie Prectică şi Seminarul Teologic ”Sf. Ioan Gură de Aur” Slobozia, Ialomiţa la Specializarea Teologie Ortodoxă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.