Ministrul Economiei, Ştefan Radu Oprea (PSD), a declarat duminică despre atacurile la PNL că social-democraţii doar au adus aminte de anumite lucruri care s-au întâmplat iar lucrurile în Guvern funcţionează şi că aici este rolul principal al premierului Ciolacu, care ştie să discute corect şi deschis şi cu miniştrii PNL şi cu miniştrii PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Doar am adus aminte de anumite lucruri care s-au întâmplat, am adus aminte de o perioadă a guvernării când s-au cumpărat vaccinuri, când a fost cheltuit peste un miliard de euro pentru vaccinuri (..) am vorbit despre faptul că a fost o perioadă în care deficitul a fost peste 9% şi, din păcate pentru economia românească, nici 2% din PIB nu s-a întors câtre ei, pentru a susţine antreprenorii care au fost greu loviţi în perioada pandemiei”, a spus ministrul Ştefan Radu Oprea, la B1, despre atacurile PSD la PNL, din cadrul Congresul de sâmbătă.

Despre solicitarea unui vicepreşedinte PNL ca miniştrii liberali să se retragă din Executiv, Oprea a spus că ”în Guvern, lucrurile funcţionează normal”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Avizăm în continuare şi proiectele care vin de la ministerele conduse de colegii de la PNL şi ei avizează (..) Lucrurile în Guvern funcţionează şi eu cred că aici este rolul principal al premierului Ciolacu, care ştie să discute corect şi deschis şi cu miniştrii PNL şi cu miniştrii PSD”, a ţinut să precizeze Oprea.

”Lucrurile trebuie să funcţioneze în economie şi în societatea românească, măsurile trebuie luate, sunt programe pe care le-am început”, a mai spus el, întrebat dacă este vorba de certuri de campanie între cele două partide.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.