Guvernul se reuneşte, luni, de la ora 15.00, într-o şedinţă extraordinară, pentru adoptarea măsurilor de ajutor pentru persoanele afectate de inundaţiile din Galaţi şi Vaslui. Premierul Marcel Ciolacu nu va mai merge în zonele inundate, în cursul zilei de astăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Premierul Marcel Ciolacu nu va mai participa astăzi la programul guvernamental în judeţul Buzău, anunţat iniţial, pentru că a convocat o şedinţă extraordinară de Guvern”, a anunţat Executivul.

Şedinţa extraordinară a Executivului va avea loc la ora 15.00 şi va avea pe agendă măsuri de intervenţie rapidă şi ajutor pentru persoanele afectate de inundaţii, precizează Guvernul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat luni dimineaţă că este posibil ca luni să aibă loc o şedinţă de Guvern pentru a veni cu anumite ajutoare în sprijinul celor afectaţi de inundaţiile din estul ţării.

El a adăugat că oamenii din acele zone au nevoie în primul rând să nu mai plouă şi a menţionat că prognozele arată că intrăm în normalitate din punct de vedere al precipitaţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.