Partidul Social Democrat a închis, joi, campania electorală pentru Bucureşti, cu un eveniment la care au participat şi au luat cuvântul nu doar liderii formaţiunii şi candidaţii, ci şi persoane cu notorietate în diverse domenii de activitate, inclusiv lideri de sindicat. Moderatorul acţiunii a fost actriţa Monica Davidescu, consilier general al Capitalei din partea PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, candidat pentru al treilea mandat, a afirmat că nu îşi doreşte încă patru ani ”alături de un om care este absolut nepăsător”, el evitând să pronunţe numele actualului primar general al Capitalei. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Eu nu cred în oamenii providenţiali, eu cred în echipă. O echipă de primari de sector care îmi doresc să fie din nou coordonată de Gabi Firea. Faptul că totul în jurul nostru s-a schimbat atât de mult i se datorează într-o măsură pe care foarte puţini oameni o pot contoriza”, a susţinut Daniel Băluţă.
 
Robert Negoiţă, candidat pentru încă un mandat de primar al Sectorului 3, al patrulea, şi-a amintit de primul mandat, în care l-a învins pe Liviu Negoiţă. El a spus că social-democraţii au dovedit că pot face lucrări de mare amploare, în timp scurt şi cu fonduri puţine, dând exemplul unor pasaje realizate în sectoarele 3 şi 4 şi al unui bulevard realizat în colaborare de primăriile celor două sectoare.
 
”E o competiţie, trebuie să fim conştienţi de faptul că trebuie să ne prezentăm înaintea oamenilor cu ce suntem, cu ce am reuşit să realizăm împreună în această perioadă”, a afirmat Robert Negoiţă.
 
Candidatul pentru Primăria Sectorului 2, Rareş Hopincă, a afirmat, în discursul cu care a deschis evenimentul electoral al social-democraţilor, că va aduce ”o nouă administraţie, o nouă atitudine, o nouă echipă şi competenţă”, susţinând că îşi propune să transforme Sectorul 2 într-un ”etalon al Bucureştiului”.
 
Candidatul formaţiunii pentru Primăria Sectorului 5, Adrian Vigheciu, l-a ironizat pe Nicuşor Dan, spunând că a apărut o nouă glumă urbană: ”Nicuşor Dan, vrând să construiască noul Bucureşti, a decis să-l distrugă mai întâi”.
 
Liberalul George Tuţă, susţinut de alianţa PSD-PNL, a fost şi el prezent şi a luat cuvântul la evenimentul organizat de PSD. El a afirmat că ”George Tuţă a devenit sinonim cu «pleacă acasă Clotilde Armand»”.
 
Preşedintele SANITAS Bucureşti, Leonard Bărăscu, medicul Şerban Bubenek, un profesor de la o şcoală gimnazială din Capitală s-au numărat printre susţinătorii PSD care au luat cuvântul în cadrul evenimentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.