Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, eliberarea din funcţie a consilierului Prezidenţial Cosmin Marinescu, după ce acesta a fost votat de Parlament în CA-ul Băncii Naţionale a României, pentru un mandat de 5 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, decretul pentru eliberarea din funcţie a domnului Consilier Prezidenţial Cosmin-Ştefan Marinescu, începând cu data de 11 octombrie 2024, a anunţat Administraţia Prezidenţială. Pe 1 octombrie, plenul comun al Parlamentului a votat noua conducere executivă a Băncii Naţionale a României, cu Mugur Isărescu, guvernator al BNR, Leonardo Badea şi Florin Georgescu, viceguvernatori, iar Cosmin Marinescu, Aura Socol, Roberta Anastase, Alexandru Nazare, Csoba Balint şi Cristian Popa, membri în Consiliul de Administraţie.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.