Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de numire a Danielei Ştefania Juncu în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială, în calitate de membru, pentru un mandat de 4 ani şi eliberarea din funcţie a Alexandrei-Elena Băicoianu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea doamnei Alexandra-Elena Băicoianu din funcţia de membru în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Sociale.

Şeful statului a semnat şi decretul pentru numirea doamnei Daniela Ştefania Juncu în Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Socială, în calitate de membru, pentru un mandat de 4 ani.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) este un organism de interes public înfiinţat de Guvernul României prin Legea nr. 129/1998 care a administrat scheme de grant şi programe cu finanţare internaţională nerambursabilă adresate grupurilor dezavantajate şi comunităţilor sărace şi izolate, şi a participat la implementarea efectivă a unor proiecte de interes naţional, sectorial şi local.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.