Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că încă 40 de grădiniţe vor putea fi finalizate cu finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, Guvernul urmând să extindă în şedinţă până la 30 martie 2026 termenul de finalizare a acestui proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem o investiţie importantă şi în domeniul educaţiei. Încă 40 de grădiniţe vor putea fi finalizate cu finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei”, a spus premierul la începutul şedinţei.

Şeful Executivului a arătat că Guvernul extinde până la 30 martie 2026 termenul de finalizare a acestui proiect ca să poată prinde aceste 40 de grădiniţe, unde lucrările sunt în fază incipientă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.