PNL Sibiu a votat lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare, iar pe prima poziţie pentru Senat se află senatorul Nicolae Neagu. De asemenea, pentru Camera Deputaţilor candidează, printre alţii, ministrul Culturii, Raluca Turcan şi viceprimarul lui Klaus Iohannis, Virgil Popa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că PNL Sibiu a stabilit lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare. 
”La Senat lista este deschisă de un om experimentat, care a muncit constant, nu în salturi, a sprijinit Sibiul şi măsurile PNL în toate momentele de bătălie politică dură în Parlament, a sprijinit primării şi Consiliul Judeţean de câte ori a fost nevoie, a făcut o muncă în circumscripţie pe care puţini puteau să o facă. Este vorba de senatorul Nicolae Neagu”, a afirmat Raluca Turcan.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Ea a menţionat că a fost votată de colegii de la Sibiu pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor. Un alt candidat pentru Camera Deputaţilor este fostul viceprimar al lui Klaus Iohannis. 
”Şi pentru că vorbim de dezvoltarea Sibiului, nu există echipă mai bună decât una din care face parte şi Virgil Popa. Fost Viceprimar al Sibiului în mandatele de primar ale lui Klaus Iohannis, este un sprijin real pentru toţi sibienii în dezvoltarea oraşului. Virgil Popa este un om onest, implicat, muncitor, alături de comunitate de fiecare dată când i se solicită sprijinul. PNL Sibiu a votat lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare, iar pe prima poziţie pentru Senat se află senatorul Nicolae Neagu. De asemenea, pentru Camera Deputaţilor candidează, printre alţii, ministrul Culturii, Raluca Turcan şi viceprimarul lui Klaus Iohannis, Virgil Popa. Pentru locul trei la Camera Deputaţilor o propunem pe Christine Thellman. Un bun parlamentar, serios, muncitor, implicat în viaţa organizaţiei. Reprezintă în parlament oraşul Mediaş şi zona de Nord şi este membru în Comisia de Administraţie Publică şi Comisia de Afaceri Europene”, a mai afirmat Raluca Turcan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.