PNL Gorj anunţă că a votat în unanimitate o rezoluţie care vizează susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte al României. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNL Gorj, Ion Iordache, vineri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
PNL Gorj a votat în unanimitate o rezoluţie privind susţinerea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru funcţia supremă în stat. Rezoluţia a fost votată în timpul unei întâlniri avute, vineri după amiază, la Târgu Jiu, la care a participat şi preşedintele PNL.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”A apărut, în timpul întâlnirii, dar şi înainte de această întâlnire, în timpul discuţiilor cu colegii mei, ideea de a susţine o rezoluţie prin care colegii mei au acordat votul în unanimitate pentru susţinerea domnului Nicolae Ciucă pentru funcţia de preşedinte al României. Convingerea noastră este că e şi viitor preşedinte al României, având foarte multe argumente pe care şi eu şi colegii mei le avem. Domnul Nicolae Ciucă este cel mai bun dintre toţi cei care candidează pentru această funcţie”, a declarat Iordache. 
 
Anunţul lui Iordache a avut loc la finalul unei întâlniri în care au fost discutate rezultatele alegerilor locale, dar şi ideea reorganizării filialei judeţene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.