Senatorul Liviu Brătescu candidează pe lista Partidului România în Acţiune pentru un nou mandat în judeţul Iaşi, în timp ce la Camera Deputaţilor lista acestui partid este deschisă de Mihaela Popa, profesor, fost parlamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Partidul România în Acţiune filiala Iaşi a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean listele cu candidaţi atât pentru Senat cât şi pentru Camera Deputaţilor, liderul organizaţiei senatorul Liviu Brătescu precizând că Iaşiul are nevoie de ”o nouă viziune, de un impuls şi de o resetare a vechii clase politice”.

La Senat, pe primul loc pe lista Partidului România în Acţiune este Liviu Brătescu, care în urmă cu câteva săptămâni a demisionat din PNL. Lista la deputaţi este deschisă de Mihaela Popa, profesor, fost parlamentar în timpul guvernării PDL, ea fiind urmată de Constantin Cozorici, ofiţer în rezervă, şi de medicul Raoul-Vasile Lupuşoru.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Pentru Senatul României am onoarea de a dechide lista. Mi-am anunţat de mai multe ori intenţia de a candida din nou pentru a avea şansa de a implementa programul politic pe care l-am început în urmă cu doi ani de zile. Sunt mai motivat ca niciodată să acţionez pentru binele şi dezvoltarea judeţului Iaşi. Candidaţii de pe listele Partidului România în Acţiune sunt oameni profesionişti, oameni muncitori care, la fel ca şi mine, îşi doresc o schimbare pentru România şi pentru Iaşi”, a declarat senatorul Liviu Brătescu.

Partidul România în Acţiune şi-a anunţat susţinerea pentru candidatul independent Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.