Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat marţi că, din păcate, Mamaia nu mai are peste tot acelaşi nisip pe care şi-l aducea aminte şi acea intrare foarte fină şi lină, el precizând că sunt şi soluţii tehnologice, care ar putea să îmbunătăţească calitatea plajei, şi speră ca Apele Române să se doteze cu astfel de utilaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din păcate, Mamaia nu mai are peste tot acelaşi nicip pe care mi-l aduceam aminte şi acea intrare foarte fină şi lină, în mare, astfel încât, copil fiind părinţii nu aveau nicio grijă că o să mă pierd. Dacă mergem spre Doi Papuci, cred că îi spune, care e plaja dinspre Constanţa, nisipul este fin, dacă mergem în partea cealală, nu mai este aşa de fin”, a spus ministrul Oprea în emisiunea România Politică de la Prima News. 

El a precizat că, din ce a vorbit cu cei de la Apele Române şi cu operatorii din turism, sunt şi soluţii tehnologice, care ar putea să îmbunătăţească calitatea plajei, în sensul de a măcina nisipul şi a deveni fin.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Înainte, când aveam procesul de îngheţ şi iarna, iarnă, lucrurile se petreceau pe cale naturală. Din ce am înţeles la specialişti, trebuie să se intervină cu astfel de utilaje. Eu sper ca Apele Române să se doteze cu astfel de utilaje şi să facă această chestiune”. a completat Radu Oprea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.