Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, anunţă, mieruri seară, că primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a semnat pentru susţinerea candidaturii sale la funcţia de preşedinte, aşa cum a făcut-o şi pentru Nicolae Ciucă şi Elena Lasconi. ”Nicuşor Dan va decide cu cine votează şi va decide dacă va comunica public cu ce candidat va vota”, a transmis Orban, precizând că, dacă va ajunge la Cotroceni, Capitala va avea un aliat puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Nicuşor Dan a semnat pentru susţinerea candidaturii mele la funcţia de preşedinte al României. Vreau să fac precizarea că această semnătură reprezintă doar o exprimare a acordului ca eu să pot candida. Nicuşor Dan a semnat şi pentru alţi candidaţi. Diferenţa dintre mine şi ei este că eu nu vreau să manipulez opinia publică cum că semnătura reprezintă şi o decizie de vot sau un îndemn de vot adresat celor care au încredere în primarul general. Nicuşor Dan va decide cu cine votează şi va decide dacă va comunica public cu ce candidat va vota”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ludovic Orban.

Acesta a adăugat că, indiferent ce decizie va lua, Nicuşor Dan va beneficia în continuare de susţinerea sa şi a colegilor săi pentru proiectele pe care le propune ca primar general.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”L-am susţinut pe Nicuşor Dan încă din 2020, atunci când foarte puţini din PNL au înţeles decizia mea. L-am susţinut pe toată perioada primului mandat şi am fost alături de el în campania foarte dificilă din anul acesta. Decizia de a fi alături de Nicuşor Dan nu a avut la bază un calcul politic partinic, ci convingerea că este cea mai bună soluţie pentru Bucureşti. Şi un lucru este cert. Cu mine la Cotroceni, Nicuşor Dan şi bucureştenii vor avea un aliat sigur şi puternic”, a mai transmis Orban.

Marţi seară, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat că va semna şi pentru ca preşedintele Forţa Dreptei să-şi depună candidatura, după ce a semnat pentru Elena Lasconi şi Nicolae Ciucă.

În plus, Nicuşor Dan a anunţat că va prezenta o listă de lucruri importante pentru Capitală şi, după ce va vedea raportarea principalilor candidaţi la Preşedinţie la acestea, ar putea anunţa pe cine susţine în turul întâi.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.