Europarlamentarul independent Nicu Ştefănuţă a declarat, marţi, despre noul comisar european, că este un lucru bun pentru România că avem acest portofoliu, el arătând că se putea şi mai bine, de genul afaceri economice, dar în mod onest nu era realist, pentru că o ţară care nu este în zona euro nu are cum să le conducă pe care care sunt în zona euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicu Ştefănuţă a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că este mulţumit de nominalizarea de comisar european pe care România a primit-o, arătând că s-a şi întâlnit cu Roxana Mînzatu săptămâna trecută şi au discutat despre locuinţe şi cum se poate rezolva în mod realist această criză, într-un mod realist, nu cu apartamente de 30.000 de euro.

”E un lucru bun pentru România, vă spun foarte onest, că avem acest portofoliu, alături de alte afaceri sociale”, a spus Ştefănuţă. El a precizat că ”se putea şi mai bine, afaceri economice, dar în mod onest nu era realist”. ”O ţară care nu este în zona euro nu are cum să le conducă pe care care sunt în zona euro, o ţară care speculează cu moneda, cu dobânzile pe piaţă, nu are cum să conducă politica economică”, a explicat europarlamentarul independent.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Nicu Ştefănuţă a precizat că el este mulţumit pentru că, ”pentru tineri, s-ar putea să fie o gură de oxigen faptul că avem un comisar pe acest domeniu”.

Despre Roxana Mînzatu, Ştefănuţă a arătat că a văzut în ea ”o doamnă care are experienţă în zona fondurilor europene, şi asta este deja foarte bine, pentru o alegere ce vine dinspre PSD”. ”E o alegere bună, o alegere tehnică ok”, a mai spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.