Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că, atunci când vorbeşte despre ”serviciul în slujba ţării”, nu se referă ”doar la mari realizări pentru cărţile de istorie”. ”Mă refer la a da tot ce e mai bun din noi pentru un bine mai mare. Şi cred sincer că lumea ar fi un loc mai bun dacă aşa am gândi toţi”, adaugă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Uneori, a sluji nu trebuie să fie ceva grandios. Slujirea unei ţări sau a unei comunităţi poate începe cu lucruri mici, care ne sunt la îndemână. Ajutând un vecin mai în vârstă cu un bagaj, spunând «bună ziua» şi «mulţumesc» unui şofer de autobuz, trimiţându-i un mesaj profesorului copilului tău vineri seara: «Cred că faci o treabă grozavă». Toată viaţa mea am făcut tot posibilul să tratez oamenii din jurul meu cu respect şi demnitate. Inclusiv pe cei cu care a trebuit să lupt în perioada în care eram militar. A servi înseamnă a recunoaşte valoarea fiecărei persoane şi lucrarea lui Dumnezeu în fiecare aspect al vieţii noastre”, a susţinut Nicolae Ciucă, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a explicat la ce se referă când vorbeşte despre serviciul în slujba ţării.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Vorbesc des despre serviciul în slujba ţării, ştiu. Dar când o fac, nu mă refer doar la mari realizări pentru cărţile de istorie. Mă refer la a da tot ce e mai bun din noi pentru un bine mai mare. Şi cred sincer că lumea ar fi un loc mai bun dacă aşa am gândi toţi”, a subliniat liderul PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.