Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se arată convins că Marcel Ciolacu nu va câştiga alegerile prezidenţiale. Ciucă susţine că nu va ocupa niciodată, pentru a doua oară, o funcţie pe care a avut-o anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Nu va câştiga alegerile. Simplu. Nu va câştiga alegerile prezidenţiale. Ca atare, eu sunt convins că putem trece de la această retorică şi de la aceste mesaje electorale către o asumare cât se poate de personală, iar eu, personal, mi-am asumat acest lucru, pornind de la principii, niciodată nu am mai ocupat o funcţie pe care am ocupat-o anterior”, a declarat, luni seară, la B1 Tv, Nicolae Ciucă, întrebat dacă ar accepta să fie prim-ministru într-o guvernare liberală, în situaţia în care Marcel Ciolacu ar deveni preşedinte al ţării.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Ciucă s-a declarat convins că va intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale şi că va câştiga alegerile. 
 
”Celelalte forţe de dreapta se vor duce pe votul util şi vor vedea că PNL este cel mai puternic partid de dreapta din România”, a susţinut el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.