Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că fiecare preşedinte de filială, cu echipa de conducere a filialei, îşi stabilesc cu cine vor face majorităţile, după alegeri, el precizând că PNL a lăsat libertatea fiecărei filiale să îşi aleagă formaţiunea politică cu care va face majoritatea în Consiliul Local pentru că nu poţi să iei o măsură otova, la centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Bistriţa despre cum se vor realiza majorităţile la nivel local şi dacă va exista o decizie la centru în acest sens.

”PNL, şi înainte de alegeri, şi acum şi după a lăsat libertatea fiecărei filiale să îşi aleagă formaţiunea politică cu care va face majoritatea în Consiliul Local. Apreciez că este absolut normal şi real ca cei care ştiu cel mai bine ce se întâmplă în fiecare filială, fără să decidem de la centru. Nu poţi să iei o măsură otova şi să fie o formulă care poate da şi rezultate”, a spus liderul liberal.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Preşedintele PNL a precizat că ”fiecare preşedinte de filială, cu echipa de conducere a filiale, îşi stabilesc cu cine vor face majorităţile”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.