Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, în urma unei plimbări pe străzile Clujului, că Untold este un eveniment cultural major, care pune oraşul pe harta marilor festivaluri de profil, dar şi o excelentă oportunitate de promovare turistică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Astăzi, pe străzile Clujului, alături de primarul Emil Boc şi câţiva colegi din conducerea PNL, am avut ocazia să stau de vorbă cu oamenii despre festivalul Untold, aflat acum în penultima sa zi. Pentru Cluj, Untold este atât un eveniment cultural major, care pune oraşul pe harta marilor festivaluri de profil, cât şi o excelentă oportunitate de promovare turistică”, a afirmat Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.
El a adăugat că administraţia condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci şi de turişti.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Organizarea unui festival de asemenea calibru cere ca autorităţile locale să se pregătească exemplar pentru vizitatori. M-am bucurat să văd că administraţia condusă de Emil Boc este apreciată nu numai de clujeni, ci se ridică la înălţimea aşteptărilor tuturor celor veniţi zilele acestea la Cluj, din ţară sau din afara ei”, a mai declarat liderul PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.