Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată convins că va câştiga alegerile din acest an. El afirmă că va fi ”un preşedinte care va fi pe teren” şi care ”va sta lângă primul ministru indiferent din ce partid va face parte”. Ciolacu susţine că, la cum arată acum sondajele, viitoarea coaliţie va fi formată tot din PSD şi PNL. ”Dacă în perioada de campanie electorală voi fi nevoit să iau o decizie care mă va duce să pierd funcţia de preşedinte, dar va face bine României, să nu aveţi nicio reţinere: voi lua”, adaugă liderul social-democrat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Întrebat, marţi seară, într-o emisiune difuzată online, ce va face dacă nu va câştiga alegerile, Ciolacu a răspuns: ”Le voi câştiga!”.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Liderul PSD a vorbit şi despre ce fel de preşedinte intenţionează să fie.
 
”Da, voi un preşedinte care va fi pe teren, dar care va interveni dacă se încalcă regulile. Voi fi un preşedinte care va sta lângă primul ministru indiferent din ce partid va face parte, pentru că România are nevoie, în următorii ani, de dialog atât intern, cât şi extern”, a declarat Marcel Ciolacu.
 
”La cum arată acum (sondajele de opinie - n.r.) eu cred că viitoarea coaliţie va fi PSD-PNL”, a mai susţinut preşedintele PSD. 
 
El a mai afirmat că va lua decizii care să facă bine României, inclusiv în timpul campaniei electorale.
 
”Dacă în perioada de campanie electorală voi fi nevoit să iau o decizie care mă va duce să pierd funcţia de preşedinte, dar va face bine României, să nu aveţi nicio reţinere: voi lua. (...) Nu am nici cea mai mică reţinere, şi colegii mei sunt la fel. E ceva nou! Eu nu sunt un om egoist”, a subliniat Ciolacu.
 
Ciolacu e de părere că preşedinţii României au făcut două greşeli: faptul că nu s-au desprins de partidele care i-au susţinut şi faptul că ”au pornit în primul mandat cu gândul la al doilea mandat”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.