Premierul Marcel Ciolacu afirmă că nu îl supără criticile care i se aduc în spaţiul public, subliniind că nu se teme de critici, ci de lucrurile care pot fi inventate despre el. ”În politică nu trebuie să-ţi fie frică de ceea ce ai făcut, trebuie să-ţi fie frică de ce se poate inventa despre tine şi poporul român e un popor inventiv”, susţine liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Fac politică de foarte mult timp. Cum se spune, dacă nu ai ficat, nu ai ce căuta în politică. Râd la glumele bune, nu am nicio problemă, şi cu echipa de comunicare, şi cu colegii... credeţi că dacă e vreo glumă bună imediat nu mă sharuieşte Tudose, mi le trimite, eu lui, Sorin Grindeanu... Eu sunt un om normal. Te deranjează când sunt invenţii. Dar în politică nu trebuie să-ţi fie frică de ceea ce ai făcut, trebuie să-ţi fie frică de ce se poate inventa despre tine şi poporul român e un popor inventiv”, a afirmat Marcel Ciolacu, în cadrul unei emisiuni difuzate marţi seară pe Youtube. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a spus că, în ceea ce priveşte criticile aduse în spaţiul public, ”te superi, îţi trece”, iar ”dacă nu, nu te obligă nimeni să stai în politică”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.