Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că nu a avut nicio discuţie cu Laura Vicol, care a demisionat din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, şi a menţionat că aceasta nu şi-a manifestat dorinţa de a mai candida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat, miercuri, dacă a vorbit cu Laura Vicol, care a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor şi a negat.

”Nu am avut nicio discuţie (...) Doamna Vicol nu şi-a exprimat până acum dorinţa să candideze şi niciun preşedinte de organizaţie n-a venit să o propună pe doamna Vicol pe listă ca să închidem şi acest subiect”, a declarat Ciolacu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Premierul a anunţat o modificare legislativă, pentru ca situaţii ca cea sesizată în cazul soţului Laurei Vicol să nu se mai întâmple. 

Social-democrata Laura Vicol a demisionat, marţi, din funcţia de preşedinte al comisiei juridice din Camera Deputaţilor, aceasta depunând cererea la liderul de grup al PSD.

Laura Vicol este preşedinte al Comisiei juridice din Camera Deputaţilor din noiembrie 2021.

Demisia acesteia a venit în urma unei anchete publicate de RECORDER şi intitulate ”Schema Nordis. Maşinăria de făcut bani a celui mai puternic clan politico-imobiliar”. Vladimir Ciorbă, asociatul principal al companiei despre care scriu jurnaliştii este căsătorit cu Laura Vicol.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.