Lideri conservatori din Europa îl susţin pe preşedintele AUR George Simion, în competiţia pentru Cotroceni. Printre ei se află şi Jaroslaw Kaczynski, preşedintele partidului „Lege şi Justiţie”, din Polonia, care a transmis, de altfel, un videoclip în care îşi arată aprecierea faţă de lupta pe care o duce George Simion cu cei care vor să acapareze statul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sper, din adâncul sufletului meu, ca în viitorul apropiat să obţii puterea la voi în ţară! Sunteţi o formaţiune politică foarte apropiată de noi şi sunt convins că vom construi în continuare prietenia şi cooperarea noastră!”, a transmis Jaroslaw Kaczynski, în mesajul video, conform comunicatului de presă al AUR.

La rândul lui, Carlo Fidanza, europarlamentar şi liderul delegaţiei Fratelli d’Italia în Parlamentul European, şi-a arătat aprecierea faţă de toată munca depusă de George Simion.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Ai construit ceva foarte semnificativ în aceşti ultimi ani, iar acum românii au şansa să aleagă schimbarea. Sunt foarte bucuros că am oportunitatea să cooperez cu noii tăi colegi aleşi membri ai Parlamentului European. Este ceva la care am sperat încă de acum multe luni, şi iată că a devenit realitate!  Acelaşi lucru îl sper şi pentru tine în următorul rând de alegeri pentru funcţia de Preşedinte. Cu toată inima mea, îţi doresc o campanie spectauloasă, încununată cu o victorie istorică. Toate cele bune ţie, întregii noastre familii, şi poporului român!”, a spus Carlo Fidanza.

Mesaje de susţinere au transmis şi alţi lideri conservatori.

„Sunt foarte bucuros pentru lunile şi anii ce vin,  în care voi sta alături de europarlamentarii AUR în Parlamentul European la Strasbourg şi la Bruxelles. Este legătura, coaliţia de forţe naţionale pe tot continentul, şi expresia, cred eu, a prieteniei dintre Franţa şi România. Îi doresc mult noroc lui George Simion la alegerile prezidenţiale. Cred că va fi un excelent preşedinte. Românii au nevoie de o forţă adevărată care să apere valorile dreptei conservatoare, care apără libertatea economică, care apără valorile tradiţionale şi care apără, mai ales, identitatea noastră de europeni şi creştini”, a transmis Nicolas Bay, europarlamentar francez, din grupul ECR.

Şi Andre Ventura i-a urat succes liderului AUR în campania pentru prezidenţiale.

„E timpul să ne arătăm şi noi prietenia faţă de voi! Mult succes, George Simion, ştiu că vei face o treabă bună şi ştiu că vei câştiga! Pentru români, pentru toţi europenii. Mult succes, suntem cu toţii împreună!, este mesajul transmis de Andre Ventura, preşedintele partidului CHEGA, Portugalia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.