Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat miercuri că Alianţa Forţelor de Dreapta va sprijini referendum-ul iniţiat de Nicuşor Dan. Orban a mai anunţat că joi va avea o întâlnire cu primarul Capitalei, pentru cele 20 de puncte pe care le-a propus prezidenţiabililor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Alianţa Forţelor de Dreapta va sprijini referendumul iniţiat de Nicuşor Dan. De fapt, cele două referendumuri, atât referendumul privind bugetul Capitalei să fie distribuit de Consiliul General, cât şi referendumul privitor la urbanism şi anume la obiectivul de a face ordine în documentaţiile de urbanism şi în autorizaţiile de construcţie la nivelul Bucureştiului”, a anunţat Ludovic Orban.

”De asemenea, pot să vă anunţ că mâine la ora 10 vom avea o întâlnire cu primarul general Nicuşor Dan, în care vom discuta toate cele 20 de puncte pe care le-a propus pentru Bucureşti şi, în mod evident, vom decide clar susţinerea acestor proiecte pe Bucureşti”, a mai spus Orban. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.