Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, susţine că, în cazul în care va ajunge preşedintele României, va fi printre oameni, nu va sta ”într-o colivie de aur, 10 ani în concediu”, aluzie la actualul şef al statului, Klaus Iohannis. ”O să mă vedeţi şi la supermarket, o să mă vedeţi şi-n piaţă, eu nu o să mă schimb”, a spus Lasconi la Prima TV. Dintre foştii preşedinţi ai României, Elena Lasconi îl apreciază cel mai mult pe: ”Traian Băsescu, de departe”. De asemenea, Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, este un model politic pentru Elena Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Elena Lasconi a fost întrebată în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, ce fel de preşedinte ar fi, în cazul în care ar ajunge la Palatul Cotroceni. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Voi fi un om din popor. Voi fi printre oameni, nu voi fi într-o colivie de aur, 10 ani în concediu, cum s-a întâmplat în ultimii 10 ani. O să mă vedeţi şi la supermarket, o să mă vedeţi şi-n piaţă, eu nu o să mă schimb”, a spus Lasconi la Prima TV. 
 
Elena Lasconi, realeasă primar în Câmpulung Muscel cu aproape 70% din voturi, susţine că Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, se numără printre modelele sale politice. 
 
”Îmi place Maia Sandu. Îmi place felul ei de a fi, îmi place viziunea pro-europeană. Se luptă acolo, are lipit un monstru de Republica Moldova. Semnalul ăsta - ”Sunt ca voi!” -  mi se apare grozav, Despre asta e vorba. Nu eşti mai cu moţ”, este de părere Elena Lasconi. 
 
Întrebată ce preşedinte al României i-a plăcut cel mai mult, Lasconi a răspuns: ”Traian Băsescu, de departe”. 
 
 
În schimb, Elena Lasconi s-a arătat dezamăgită de actualul şef al statului, Klaus Iohannis. ”Nu mai spun cum am votat. Eu sunt de dreapta. Am avut mare speranţă şi încredere, dar pe mine m-a dezamăgit”, a susţinut primarul din Câmpulung Muscel. 
 
Elena Lasconi a mai fost întrebată dacă scopul său e să obţină 15% la alegerile prezidenţiale, scorul pe care l-a obţinut şi Dan Barna la scrutinul precedent, în 2019. 
 
”Vă daţi seama că-mi doresc mai mult. Mi-aş dori mai mult, să avem un cuvânt de spus din opoziţie. Să fie mai mulţi parlamentari, să fie într-adevăr opoziţie, pentru că nu mai există opoziţie, şi asta nu e bine. Atât timp cât începe să fie toată harta roşie… Asta m-a şocat cel mai tare, la toate televiziunile unde dădeam vedeam o hartă roşie. Şi am zis: noi chiar o să pierdem democraţia anul ăsta? Deci chiar se duce tot? Au murit oameni şi la Revoluţie, zicem că mergem pe drumul european, ce, Doamne iartă-mă, facem? Aia m-a şocat”, a spus Lasconi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.