Preşedinta USR, Elena Lasconi îi răspunde joi primarului general Nicuşor Dan, după ce acesta a transmis 20 de solicitări pentru prezidenţiabili, ea afirmând că este pentru. Lasconi arată că USR a susţinut, susţine şi va susţine în continuare proiectele lui Nicuşor Dan şi aşteaptă să se aşezăm împreună la masă şi să discute punct cu punct, în detaliu, aceste propuneri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Ştiu că eu sunt subiectivă când vorbesc despre Nicuşor Dan, căruia îi datorez prezenţa mea în politică. El este omul care m-a inspirat, care pentru mine e şi astăzi garanţia binelui în politica românească. Dar, total obiectiv, după ce am analizat împreună cu colegii mei din USR lista celor 20 de propuneri ale lui Nicuşor Dan pentru Bucureşti, spun aşa: SUNT PENTRU”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Candidata USR la prezidenţiale precizează că ”USR a susţinut, susţine şi va susţine în continuare proiectele lui Nicuşor Dan, viziunea lui de a transforma acest oraş într-o comunitate, într-un loc în care să trăieşti confortabil”. 
 
”Aştept acum să ne aşezăm împreună la masă şi să discutăm punct cu punct, în detaliu, aceste propuneri.”, anunţă Lasconi. 
 

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a prezentat, joi, 20 de solicitări pentru candidaţii la prezidenţiale şi pentru partidele pe care aceştia le reprezintă, printrew acetea aflându-se modificări legislative legate de finanţarea Bucureştiului, de urbanism şi de spaţii verzi. Edilul a mai anunţat că doreşte ca autorizaţiile de construire să fie emise de primarul general şi toate documentaţiile de urbanism din Bucureşti să fie votate de Consiliul General.


 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.