Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat la preşedinţie, afirmă că are tot timpul impresia că „societatea este mult mai matură decât clasa politică”. El a vorbit şi despre abordarea unora care susţin că ar fi bun de preşedinte al ţării, dar că „păcat că e ungur”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Kelemen Hunor a vorbit, sâmbătă, la Prima TV, despre abordarea unei părţi a electoratului care îl judecă pentru apartenenţa sa la etnia maghiară. 
„E deranjantă această abordare în 2024, enervantă a fost şi în 2019, enervant este permanent, dar, mă rog...” , a spus preşedintele UDMR, în acest context. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a vorbit şi despre modul în care percepe societatea, prin comparaţie cu clasa politică.
„Societatea românească are o evoluţie foarte interesantă şi foarte dinamică şi eu nu vreau să estimez în timp când se va schimba radical, dar permanent am impresia că societatea este mult mai matură decât clasa politică”, a afirmat Kelemen Hunor sâmbătă, în emisiunea Insider Politic.
Liderul UDMR admite însă că aleşii neamului sunt oglinda poporului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.