Deputatul Alin Ignat a anunţat oficial, joi seară, că a demisionat din PNL ”şi de la speranţa că oamenii buni mai au şanse în faţa imposturii şi mediocrităţii instalate în vârful partidului”. El l-a criticat pe Ion Dumitrel şi conducerea PNL Alba, ”cea mai slabă din ultimii 30 de ani”, care ”a ridicat la rang de virtute traseismul, impostura, servilismul şi mediocritatea, votând la comandă oameni din guvernele lui Dragnea, primari în conflict de interese şi promotori ai AUR şi iluştri necunoscuţi”. ”Nu regret că nu ocup un loc pe lista PNL la parlamentare. Nu aveam ce să caut în acea oaste de strânsură. Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu îşi spune încă PNL”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am demisionat din PNL şi de la speranţa că oamenii buni mai au şanse în faţa imposturii şi mediocrităţii instalate în vârful partidului. Modul securist în care actuala conducere a PNL Alba a înţeles să întocmească listele pentru Parlamentul României, ignorând propriile criterii şi depăşind orice limită a bunului simţ, a fost doar ultima dovadă că acest partid şi-a pierdut absolut toate reperele. De la sondajele de opinie şi realizările pentru comunitate, până la comunicarea publică, discurs, imaginea, experienţa şi expertiza candidaţilor, partidul dus în derivă de Ion Dumitrel şi compania a călcat în picioare tot ce el însuşi a cerut de la competitorii înscrişi în cursă”, a scris, pe Facebook, Alin Ignat.

Potrivit acestuia, ”imaginaţia strâmbă a unui şef de partid a născut.. variante de liste şi un ordin pe unitate”, ceea ce este ”jignitor pentru orice om cu un dram de inteligenţă în dotare”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În faţa decenţei, a seriozităţii şi a rezultatelor evidente, cea mai slabă conducere a PNL Alba din ultimii 30 de ani a ridicat la rang de virtute traseismul, impostura, servilismul şi mediocritatea, votând la comandă oameni din guvernele lui Dragnea, primari în conflict de interese şi promotori ai AUR şi iluştri necunoscuţi, aghiotanţi ai unui edil prea devreme umflat cu apucături de baron pesedist”, a adăugat el.

Ignat a prezentat un bilanţ al activităţii sale: ”Am lăsat urme bune pentru oameni în funcţiile prin care am trecut, de la cele de secretar de stat la Muncă, la consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, până la cea de deputat de Alba. Toate, dar toate ocupate cu puternica opoziţie a lui Ion Dumitrel şi a camarilei sale, duşmanii competenţei în politică”.

”Nu regret că nu ocup un loc pe lista PNL la parlamentare. Nu aveam ce să caut în acea oaste de strânsură. Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu îşi spune încă PNL. Colegilor de bună credinţă şi de bună calitate din partid le mulţumesc pentru colaborarea din ultimii 18 ani şi le doresc să se trezească la realitate mai repede decât am făcut-o eu. Cu «lideri» după chipul şi asemănarea impostorilor Ciucă şi Dumitrel, Partidul Naţional Liberal se sinucide repede şi sigur. Oamenilor din Alba care cred în mine, în valorile şi principiile pentru care lupt şi de la care nu m-am abătut un milimetru vreodată, în decenţă şi verticalitate, oamenilor care trăiesc realitatea de care s-au rupt partidele vechi, le mulţumesc pentru încredere şi îi asigur că vor avea în mine o alternativă pe buletinul de vot la alegerile parlamentare. Ne cred pe toţi proşti. Mare greşeală. Nu pot ei fenta cât puteţi voi vota. Avem treabă de făcut”, a conchis Ignat.

Unul dintre comentariile la postarea sa a venit de la vicepreşedintele PNL Florin Roman, care l-a întrebat pe Ignat dacă nu îi este ”ruşine”. ”Nu există un milimetru parcurs în viaţa asta de care să îmi fie ruşine. Nici politic, nici din alt punct de vedere”, a replicat Ignat.

Deputatul Alin Ignat demisionează din PNL, în condiţiile în care a fost votat pentru locul al patrulea pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor, loc considerat neeligibil. El şi-a anunţat intenţia pe un grup intern de partid, printr-un mesaj critic în care vorbeşte despre „parcursul PNL tot mai zdruncinat de impostură, de mediocritate, de găşti şi interesele lor rupte de realitatea oamenilor”, a relatat Ziarul Unirea, căruia parlamentarul i-a confirmat ulterior demisia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.