Preşedintele Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), Graţiela Gavrilescu, afirmă, luni, după consultările de la Palatul Victoria cu premierul Marcel Ciolacu că ar trebui să respectăm decizia deja luată în Coaliţia PSD-PNL, ca alegerile prezidenţiale să fie organizate în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

O delegaţie a Partidului Umanist Social Liberal a participat, luni, la consultările de la Palatul Victoria, cu premierul Marcel Ciolacu, privind organizarea alegerilor prezidenţiale.

Delegaţia PUSL a fost condusă de Graţiela Gavrilescu, preşedintele Biroului Executiv al PUSL, deputat de Prahova.

”Discuţiile de astăzi au fost de bun augur, considerăm că a fost o iniţiativă salutară. Credem că ar trebui să respectăm decizia deja luată în Coaliţia PSD-PNL, în luna martie, ca alegerile prezidenţiale să fie organizate în luna septembrie. PUSL este pentru onoare în politică, pentru fermitate şi ca angajamentele luate să fie duse până la capăt”, a afirmat Graţiela Gavrilescu după consultări.

Premierul Marcel Ciolacu a început, luni, consultările cu partidele pe tema calendarului alegerilor prezidenţiale şi parlamentare, primiele discuţii având loc cu delegaţia USR, formată din preşedintele USR Elena Lasconi, Dominic Fritz şi Lucian Viziteu.

Lasconi, a declarat după discuţia cu reprezentanţii Executivului, că vor vedea dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă Marcel Ciolacu a fost sincer. Lasconi a menţionat că premierul le-a spus că după ce va avea dialog cu toate partidele, s-ar putea să fie încă o întâlnire în care să tragă concluziile.

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a anunţat, după consultările cu premierul Marcel Ciolacu de la Palatul Victoria, că UDMR a pledat pentru necesitatea separării alegerilor prezidenţiale de alegerile parlamentare, el precizând că prezidenţialele pot fi stabilite pentru luna octombrie.

Liderul AUR George Simion a declarat, luni, după discuţiile cu reprezentanţii Guvernului, la Palatul Victoria, pe calendarul alegerilor prezidenţiale, că a văzut un premier slab, un premier care nu e propriul lui stăpân şi la care diferite grupuri de interese au ajuns.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.