Ministrul liberal al Justiţiei Alina Gorghiu califică Congresul PSD, la care au fost lansate critici dure la adresa PNL, drept un spectacol rudimentar împotriva PNL.”. Liberalii nu sunt pe placul PSD pentru că sunt singurul rival pe măsură şi au fost de ani de zile partidul care a ţinut linia pro stat de drept, drepturi şi libertăţi, neintervenţie în justiţie”, susţine ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Congresul PSD - un spectacol rudimentar împotriva PNL. Au evitat temele importante pentru viitor, fie ele de politică externă, economie, fiscalitate sau protecţie socială. Ca să nu mai zic că tema “stat de drept şi justiţie” nu a existat. Elefantul de la congres a fost raportarea PSD la justiţie, un domeniu în care palmaresul negru al PSD este ştiut nu doar în ţară, ci a depăşit de mult timp graniţele”, scrie Gorghiu pe
Pacebook.
În opinia sa, realitatea este că un preşedinte de dreapta va fi mereu factorul de stabilitate pentru justiţie, va bloca mereu derapajele PSD, iar până acum a oferit şansa reformelor care au dus la ridicarea MCV şi la rapoartele europene pozitive privind situaţia statului de drept.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”A fost esenţial ca, în toţi anii de la aderarea României la UE, Preşedintele României să nu fie de la PSD. Liberalii nu sunt pe placul PSD pentru că sunt singurul rival pe măsură şi au fost de ani de zile partidul care a ţinut linia pro stat de drept, drepturi şi libertăţi, neintervenţie în justiţie. De aceea, pentru România şi pentru decenţa statului de drept este foarte important ca şi viitorul Preşedinte să fie de la PNL”, consideră Alina Gorghiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.