Liderul AUR, George Simion, le-a transmis, miercuri, din cartierul Pata Rât din Cluj-Napoca, un mesaj liberalilor care au criticat ”Planul Simion” şi le-a cerut să coboare în stradă pentru a vedea realitatea din teren. ”Realitatea nu e aia din birourile voastre”, a transmis Simion, având, totodată, şi o solicitare către premierul Marcel Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Liderul AUR a dat replica reprezentanţilor PNL care au spus despre cozile de la semnarea Planului Simion că sunt regizate într-un mod inedit. Acesta a mers să stea de vorbă cu locuitorii dintr-un cartier din Cluj-Napoca, condus de primarul Emil Boc, ce trăiesc în condiţii improprii”, a transmis, miercuri, AUR, într-un comunicat de presă.

Potrivit documentului citat, ”Cluj-Napoca a devenit un exemplu elocvent pentru condiţiile precare în care locuiesc cetăţenii săi, dacă avem în vedere cartierul Pata Rât şi fenomenul Floreşti, cartierul dormitor al Clujului”.

”Haideţi aici ca să vedeţi realitatea, pentru că realitatea nu e aia din birourile voastre”, le-a transmis George Simion reprezentanţilor PNL.

”Dragi guvernanţi de la PNL, dacă vi se pare că Planul Simion este o minciună şi o iluzie, vă invit în Cluj-Napoca la Emil Boc. (...) E o comunitate de romi aici. Aici suntem în Dallas, dragi prieteni, aproape de centrul Clujului. (...) Să ştiţi că toţi cetăţenii României au dreptul la o viaţă normală! Să ştiţi că problemele pe care le vedeţi voi la PNL, unii dintre voi din condiţii foarte bune, alţii de lux, sunt inimaginabile pentru oamenii care trăiesc în comunitatea din Dallas-ul clujean. Şi dacă nu vă pasă de adulţi, ei, cei mici, n-au nicio vină. Trebuie să aibă şansa unui viitor”, a adăugat liderul AUR.

Acesta a avut un mesaj şi pentru premierul Marcel Ciolacu: ”Domnule Ciolacu, sunteţi un premier social-democrat, ar trebui să aveţi politici sociale. Care-i protecţia socială pe care o oferiţi acestor oameni? Pentru că altfel văd mult rasism în România, (...) pentru că voi nu aveţi soluţii, nici de case sociale, nici de apartamente la preţuri de producători. Voi nu aveţi soluţii pentru România - Ciolacu şi Ciucă şi cohorta de penelişti care atacă nişte propuneri fezabile”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă, miercuri, despre Planul lui George Simion prin care promite case la preţuri mici că asistăm în plină zi la o înşelătorie cât... casa.

El arată că ”George Simion şi AUR nu vor da nici apartamente, nici credite ieftine, nu pentru că nu vor avea puterea, ci pentru că este imposibil şi totul e o schemă de tip CARITAS”.

Liberalul spune că tpate temele şi subiectele inventate de George Simion şi AUR sunt create pentru a deraia România de pe drumul european, pentru a diviza şi inflama societatea.

Şi alţi lideri liberali au criticat promisiiunile electorale ale liderului AUR. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.