Preşedintele PSD Maramureş, deputatul Gabriel Zetea, anunţă, vineri, că delegaţii la Congresul din 24 august vor susţine candidatura lui Marcel Ciolacu pentru preşedinţia formaţiunii. De asemenea, Zetea anunţă că va candida pentru un post de vicepreşedinte la nivel naţional. Analizând rezultatele alegerilor din 9 iunie, Zetea s-a declarat mândru de numărul de consilieri obţinuţi, dar şi de ”scorul istoric” din Maramureş şi Baia Mare. ”Pe de altă parte, un alt ochi îmi plânge când ştiu că avem primari cu două, trei, patru, cinci sau chiar şase mandate la activ care nu au obţinut în 9 iunie încrederea concetăţenilor lor”, a transmis Zetea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Delegaţii la Conferinţa Judeţeană a PSD Maramureş au validat rezoluţia de susţinere a preşedintelui Marcel Ciolacu! Biroul de conducere al PSD Baia Mare propus de primarul Dancus Ioan Doru a fost votat de social-democraţi! Conferinţa Judeţeană a PSD a reprezentat o zi specială pentru echipa noastră şi m-am bucurat să-i văd în aceeaşi sală pe toţi cei 37 de primari social-democraţi care au câştigat în 9 iunie, dar şi pe primarul independent din Onceşti care a fost şi va rămâne mereu parte din familia noastră”, a scris, vineri, pe Facebook, preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea.

Acesta s-a declarat mândru şi recunoscător pentru eforturile şi implicarea fiecăruia dintre cei 355 de consilieri judeţeni şi locali câştigaţi de PSD în comunităţile din Maramureş.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Ca de fiecare dată, un ochi îmi râde privind scorul istoric pe care l-am obţinut în Maramureş şi în Baia Mare, municipiul reşedinţă de judeţ, unde am câştigat primul primar social-democrat post-decembrist. Pe de altă parte, un alt ochi îmi plânge când ştiu că avem primari cu două, trei, patru, cinci sau chiar şase mandate la activ care nu au obţinut în 9 iunie încrederea concetăţenilor lor. Am însă convingerea că deşi nu au reconfirmat de această dată vor rămâne neclintiţi în comunităţile lor, pregătiţi să lupte cu încredere în scrutinurile electorale care urmează în acest an, dar şi în alegerile locale din 2028”, a mai transmis Zetea.

Acesta anunţă că au fost desemnaţi cei 50 de delegaţi din Maramureş care vor participa la Congresul PSD de la Romexpo, pe 24 august, ”pentru a-şi arăta întreaga susţinere pentru Marcel Ciolacu”.

”O altă rezoluţie votată a fost cea privind susţinerea candidaturii mele pentru o poziţie de vicepreşedinte la nivel national, în echipa lui Marcel Ciolacu. În PSD, suntem mai mult decât o echipă - suntem o familie a oamenilor de bun simţ, uniţi de aceleaşi valori şi aspiraţii”, a mai transmism liderul PSD Maramureş.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.