Candidatul partidului Forţa Dreptei şi al PMP pentru funcţia de preşedinte, Ludovic Orban, susţine că ”PNL este într-o descreştere constantă” de la alegerile locale şi până în prezent, el fiind de părere că Nicolae Ciucă ”este evident că nu are nici cea mai mică şansă să intre în turul doi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”PNL este într-o descreştere constantă. De la alegerile comasate, PNL este într-o descreştere constantă în toate sondajele de opinie. Mai mult decât atât, candidatul desemnat de Iohannis şi acceptat cu dinţii strânşi de Consiliul Naţional, respectiv Ciucă, este evident că nu are nici cea mai mică şansă să intre în turul doi”, a afirmat Ludovic Orban, luni seară, într-o emisiune la Euronews România.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a contrazis afirmaţiile membrilor PNL care susţin că au numeroşi primari care le vor aduce un scor electoral bun la alegerile din toamna-iarna acestui an.
 
”Cea mai mică putere de influenţare pe care o au primarii o au la alegerile prezidenţiale. De ce? Dintr-un motiv foarte simplu, că acolo sunt persoane care candidează şi, în general, oamenii îşi formează păreri personale despre persoanele care candidează şi oricât se chinuie primarii să încerce să-i convingă: bă, votează cu candidatul meu, chiar dacă omul îi spune primarului în faţă: da, o să votez cu candidatul tău, votează cu cine vrea el. Cea mai mică putere de influenţare a primarilor este la aceste alegeri”, a argumentat fostul preşedinte al PNL. 
 
El a spus că numeroşi membri ai PNL ”stau în poziţia ghiocel”. 
 
”Pe la cafele, pe la colţuri, îi auzi cum mârâie, cum critică, dar când ajung în organisme statutare, decizionale, nu mai scoate nimeni niciun sunet. Stau în poziţia ghiocel”, a susţinut fostul preşedinte al PNL despre foştii săi colegi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.