Vicepreşedintele PNL Florin Roman reacţionează la criticile formulate la adresa liberalilor la Congresul PSD,unde Marcel Ciolacu va fi validat drept candidat pentru Cotroceni, declarând că ”a început sfârşitul politic a lui Marcel Ciolacu!” şi că este ”un congres, aşa cum le place comuniştilor, cu un singur candidat”. El consideră că aceste Congres e doar despre PSD şi că nu aduce nimic bun pentru România. Roman subliniază că AUR nu a fost vizat de critici în diiscursurile la congres, ceea ce, în opinia sa, este ”semn că blatul cu extremiştii este la vedere”. ”O grămadă de fanfaroni ai adulaţiei supreme s-au adunat să înjure pe toată lumea!”, spune Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”A început sfârşitul politic a lui Marcel Ciolacu! Un congres, aşa cum le place comuniştilor, cu un singur candidat, pentru ca ei întotdeauna au avut nevoie de un tatuc, fie ca îl chema Nicolae Ceauşescu, fie ca îl chema Ion Iliescu! Ziua de azi este doar despre cum va arăta PSD, după ce Ciolacu pierde tot. O grămadă de fanfaroni ai adulaţiei supreme s-au adunat să înjure pe toată lumea! Totul despre setea lor de putere, nimic despre oameni! Atacuri, jigniri, mizerii lansate de socialiştii de caviar, care îşi fac campanie cu avioane private!”, scrie Roman pe Facebook.
El subliniază că mai mult a râs la atacurile lui Sorin Grindeanu, pe care îl numeţte ”tătucul Ordonanţei 13, singurul premier PSD demis de propriul partid, prin moţiune de cenzură”.
CITEȘTE ȘI CONGRES PSD: Grindeanu: Să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostaşi galbeni care se visează brokeri de putere în România. Se pretind un fel de roi de harnic de albine care dau miere; de fapt nu fac decât să stea cu mâinile în buzunarele altora

”Vorbea de miere şi de viespi:)) Serios? Eu credeam ca de propriul lui portofel!  Acest congres este doar despre ei, nimic bun pentru România! Este de datoria fiecărui om de dreapta din această ţară să ne opunem unui partid, avid de putere. Au reuşit performanţa să ne ducă pe locul 1 în Europa la inflaţie, fac praf finanţele României, au încercat să naţionalizeze Pilonul 2 de pensii, să mărească taxe şi impozite, dividente, TVA, pentru a distruge mediul privat şi pentru a duce banii în ajutoare sociale! PSD este soluţia toxică pentru România!”, comnetează Roman.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”Nimic despre AUR, semn ca blatul cu extremistii este la vedere. 50 de voturi pe secţie de votare, pentru Simion de la primarii PSD este doar o simulare? Doar PNL poate bate PSD! Şi o vom face!”, remarcă liderul liberal.
Referitor la Marcel Ciolacu, Roman spune că întreaga viaţă a acestuia ”e o impostură crasă”.
”Un asemenea om nu va fi niciodată un preşedinte al României! Te-au păcălit ai tăi, Marcele! Vorba cântecului: Unde mergi tu mielule/ La tăiere, domnule!””, afirmă Florin Roman în finalul mesajului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.